Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - لاگوندا یک خودرو سدان چهار درب لوکس اندازه کامل(فول سایز) بود که توسط شرکت خودروسازی استون مارتین بین سال های 1974 تا 1990 تولید شد. لاگوندا در زمان خود یکی از گران قیمت‌ترین و از نظر فناوری پیشرفته‌ترین خودروهای تولیدی بود. نام این خودرو از مارک لاگوندا که استون مارتین در سال 1947 خریداری کرده بود، گرفته شد و در مجموع 645 دستگاه از آن تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دو نسل متمایز از خودرو لاگوندا وجود دارد که نسل اصلی طی یک بازه زمانی کوتاه در سال 1974 بر اساس استون مارتین وی8 طراحی و در خط تولید قرار گرفت، و مدل کاملا بازطراحی شده و گووه شکل (wedge-shaped) سری 2 در سال 1976 معرفی شد.  

تاریخچه

استون مارتین در اواسط دهه 1970 با مشکلات مالی مواجه بود، از این رو به معرفی محصولی نیاز داشت تا بتواند بخشی از سرمایه مورد نیاز خود برای ادامه فعالیت های شرکت را تامین کند. استون مارتین به طور سنتی روی خودروهای اسپرت 2+2 کار می کرد، اما لاگوندا یک خودرو سدان چهار درب بود. پس از معرفی این مدل، استون مارتین موفق شد سرمایه قابل توجهی را جذب کند.

پس از تولید هفت دستگاه از مدل سری 1، لاگوندا بازطراحی خود توسط ویلیام تاونز را تجربه کرد. هم عصر با خودروهای شناخته شده ای مانند لامبورگینی کانتاش، لوتوس اسپریت، و دی‌ام‌سی دلورین، لاگوندا نیز یکی از شناخته شده‌ترین نام هایی است که بین خودروهایی با طراحی گووه شکل از آن یاد می شود.

لاگوندا استایل چشمگیر را با فضای داخلی پوشیده شده با چرم درجه یک و ابزارهایی پیشرفته ترکیب کرد. پیشرانه هشت سیلندر خورجینی کاربراتوری 5.3 لیتری در ترکیب با جعبه دنده اتوماتیک سه سرعته، لاگوندا را به خودرویی با مصرف سوخت بالا تبدیل می کرد که استفاده از فناوری تزریق سوخت در سری 3 نیز تغییر کمی در این شرایط ایجاد کرد.

خودروهای دست‌ساز لاگوندا با برچسب قیمت حدود 50 هزار پوندی بین سدان های لوکس بسیار گران قیمت در جهان قرار داشتند. خودروهای کمی در این بازه قیمت قرار می گرفتند که از آن جمله می توان به رولزرویس سیلور اسپریت/سیلور اسپر و بنتلی مولسان اشاره کرد.

استون مارتین لاگوندا نخستین خودرو تولید انبوه بود که از پنل ابزار دیجیتالی استفاده می کرد. در مدل سری 3 از نمایشگرهای سی‌آرتی استفاده شد که بعدا مشخص شد کمتر از نمایشگرهای ال‌سی‌دی مدل های پیشین قابل اعتماد هستند.

اگرچه لاگوندا خودرویی بسیار پیشرفته در زمان خود محسوب می شد اما میزان خرابی تجهیزات به نقطه ظعفی جدی برای این خودرو تبدیل شد. همچنین، طراحی گووه شکل جریان محبوب کوتاه مدتی بود که در خودروهای بعدی استون مارتین ادامه پیدا نکرد.

مدل ها

استون مارتین لاگوندا در چهار مدل از خط تولید خارج شد که شامل مدل اصلی سری 1 و مدل های گووه شکل سری2، سری 3 و سری 4 می شوند. در مجموع 645 دستگاه لاگوندا طی یک دوره 12 ساله تولید شدند.

سری 1 (1974 تا 1975)

لاگوندا سری 1 بر اساس استون مارتین وی8 با اندازه محور طولانی‌تر شکل گرفت و در سال 1974 طی نمایشگاه خودرو لندن معرفی شد. این خودرو توسط ویلیام تاونز طراحی شده بود. پیشرانه هشت سیلندر خورجینی 5.3 لیتری با یک جعبه دنده 5 سرعته دستی یا یک جعبه دنده اتوماتیک جفت می شد. پیشرانه این خودرو توانایی تولید 280 اسب بخار نیرو و 301 پوندفوت گشتاور را داشت و کسب بیشینه سرعت 240 کیلومتر در ساعت را ممکن می کرد. تنها هفت دستگاه از این مدل فروخته شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استون مارتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود

هونگچی سدان لوکس خود را به نام Guoya، برای رزرو توسط مشتریان در سراسر جهان معرفی کرد. این خودرو تحت برند جدید Hongqi Golden Sunflower قرار می‌گیرد و آن را می‌توان یکی از اولین رقیبان مستقیم مرسدس‌بنز S کلاس و ب‌ام‌و سری ۷ به حساب آورد.

علاوه بر Guoya، سه مدل دیگر به نام‌های Guoyao، Guoli و Guoyue ناوگان Golden Sunflower این برند را تشکیل می‌دهند. گلدن سان فلاور نامی از گران‌ترین و مجلل‌ترین مدل‌های هونگچی است.

این مدل که قبلاً با نام هونگچی L ۱ شناخته می‌شد، از زبان طراحی خودروی L-Concept استفاده می‌کند. نمای جلویی آن از یک جلوپنجره بزرگ آبشاری استفاده می‌کند که با ادوات کرومی تزئین شده است، در حالی که چراغ‌های جلوی گرد در هر دو طرف حس خاصی را به شما می‌دهند. لوگوی مرکزی و برجسته هونگچی قابل جمع شدن است.

شایان ذکر است که چراغ‌های جلو از فناوری DLP (پردازش نور دیجیتال) بهره می‌برند که چراغ‌ها را قادر می‌سازد تا نور را در جاده به حداکثر برسانند و نماد‌هایی را برای نشان دادن به عابران پیاده نمایش دهند. هونگچی ادعا می‌کند که طرح چراغ عقب از شکل "فانوس قصر" الهام گرفته شده است.

ابعاد این خودرو ۵۳۵۳/۱۹۹۸/۱۵۱۱ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۳۲۶۰ میلی‌متر است. هونگچی این مدل را در مدل‌های ۴ نفره و ۵ نفره عرضه می‌کند. از بغل، این خودرو دارای فاصله کم از سطح زمین، همراه با بدنه دو رنگ سفید - قرمز و رینگ‌های ۱۹ یا ۲۰ اینچی پره‌ای متراکم است.

دو گزینه پیشرانه برای مشتریان در دسترس است، پیشرانه پلاگین هیبریدی ۳.۰ T و پیشرانه پلاگین هیبریدی ۴.۰ T که هر دو با گیربکس ۸سرعته اتوماتیک جفت می‌شوند. موتور ۳.۰ T دارای حداکثر قدرت ۳۸۸ اسب بخار است. موتور ۴.۰ T حداکثر قدرت ۴۸۲ اسب بخار دارد. هر دو پیشرانه با بسته‌های باتری لیتیومی سه‌تایی جفت می‌شوند، اما ظرفیت و برد مشخصی در حال حاضر توسط هونگچی به طور رسمی اعلام نشده است.

همانطور که قابل حدس بود، کابین خودرو مجهز به نمایشگر کیلومترشمار و یک صفحه‌نمایش مرکزی بزرگ است. لوگوی نمادین گلدن سان فلاور در فرمان خودرو دیده می‌شود. فضای داخلی نیز با تعداد زیادی روکش چوب تزئین شده که با پوشش چرمی نرم و مواد فلزی تکمیل شده است.

یک صفحه‌نمایش لمسی در ردیف عقب برای کنترل عملکرد‌های داخلی مانند گرمایش صندلی، ماساژ و دمای تهویه‌مطبوع وجود دارد. امکانات دیگر عبارت‌اند از هدآپ دیسپلی با قابلیت واقعیت افزوده، حالت تعامل چندحالته چهره، صدا و حرکت و تنظیم هوشمند نور محیط.

منبع: خبر آنلاین؛ امیر مسعود عابدین

tags # خودرو لوکس سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • (تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود
  • ثبت تصویری از خودروی عجیب یک روحانی در شهر قم
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد