Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه صنعتی ایران‌خودرو پس از وعده افزایش تولید و عرضه خودرو در سه ماهه پایانی سال جاری و عرضه بیش از ۱۶۰ هزار دستگاه در این مدت (زمستان ۱۴۰۰)، نموداری از تعداد خودروهای ناقص خود طی سال جاری و روند افزایش و کاهش آن طی ۹ ماهه ۱۴۰۰ ارائه داده و پیش‌بینی کرده است که ۹۶ هزار خودروی ناقص خود تا پایان آذرماه را تا پایان سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه و تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ به ۴۵ هزار دستگاه برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، هفته گذشته ایران‌خودرو از عرضه حداقل ۵۵ هزار دستگاه از محصولات خود به بازار بصورت ماهانه و افزایش ۲۳ درصدی عرضه در سه ماهه پایانی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، طبق برنامه‌ریزی‌ها و در راستای تاکیدهای وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

این خودروساز ضمن اشاره به اینکه قصد دارد در سه ماهه پایانی امسال بیش از ۱۶۰ هزار دستگاه خودرو را روانه بازار کند که این عدد بیش از ۲۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته خواهد بود، اعلام کرده است که در کنار ادامه روند افزایش تولید، در حال تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه و عرضه است؛ بنابراین با اجرای برنامه‌های تکمیل و عرضه، خودروهای ناقص این شرکت کاهش ۵۰ هزار دستگاهی را تجربه خواهد کرد.

طبق اعلام، در حال حاضر تکمیل و تجاری سازی خودروها،‌ در کنار افزایش تولید،‌ روند ثابتی گرفته به گونه‌ای که در دو روز تعطیل هفته گذشته، چهار هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو تکمیل و تجاری سازی شده است. حال این گروه صنعتی نموداری از آمار ایجاد خودروهای ناقص خود از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه امسال ارائه داده و ادامه روند آن تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ را پیش‌بینی کرده است.

براساس این نمودار تعداد خودروهای ناقص ایران‌خودرو از ۲۱ هزار دستگاه در فروردین ماه ۱۴۰۰ آغاز شده و تا شهریور ماه به اوج خود معادل ۹۸ هزار دستگاه رسیده است. سپس از مهر ماه به بعد سعی بر تکمیل و تجاری‌سازی آن‌ها کرده است؛ بگونه‌ای که در مهرماه خودروهای ناقص ایران‌خودرو ۳۰۰۰ دستگاه کمتر شد و به ۹۵ هزار دستگاه رسید.

بنا بر اعلام، به تفکیک می‌توان گفت ۲۱ هزار خودرو ناقص ایران‌خودرو فروردین ماه امسال به ۶۵ هزار دستگاه (با افزایش ۴۴ هزار دستگاهی) در اردیبهشت ماه و به ۷۴ هزار دستگاه (با افزایش ۹۰۰۰ دستگاهی) در خرداد ماه رسید. سپس ایران‌خودرو در تیرماه ۱۰۰۰ دستگاه خودرو را تجاری کرد و آمار خودروهای ناقص خود را به ۷۳ هزار دستگاه تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ رساند.

همچنین از مردادماه بر تعداد خودروهای ناقص ایران‌خودرو افزوده شده و در شهریورماه به اوج خود رسید. تعداد خودروهای ناقص ایران‌خودرو در مرداد ماه امسال ۷۷ هزار دستگاه و در شهریور ماه ۹۸ هزار دستگاه ثبت شده است. 

اما در مهر و آبان‌ماه امسال ایران‌خودرو دوباره تکانی به خود داده و از تعداد خودروهای ناقص کاسته است. به ترتیب در مهرماه ۹۵ هزار دستگاه و در آبان‌ماه ۹۱ هزار دستگاه خودروی ناقص کف پارکینگ‌های ایران‌خوردوباقی مانده و تجاری نشده است. 

در نهایت مجدد در آذرماه بر تعداد خودروهای ناقص ایران‌خودرو اضافه شده و به ۹۶ هزار دستگاه رسیده است؛ اما این گروه خودروسازی آنطور که مدعی شده، قرار است این تعداد خودروها را در ماه‌های پایانی سال کاهش دهد. بنابراین پیش‌بینی کرده است که تعداد خودروهای ناقص در دی ماه به ۸۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه، در بهمن ماه به ۷۱ هزار دستگاه و در نهایت در اسفند ماه به ۶۰ هزار دستگاه برساند.

ایران‌خودرو همچنین برنامه‌ریزی کرده است که روند تکمیل و تجاری‌سازی را در تعطیلات نوروز  ادامه دهد و تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ تعداد خودروهای ناقص خود را به ۴۵ هزار دستگاه برساند.

همانطور که اشاره شد، ایران‌خودرو قصد دارد در سه ماهه پایانی امسال بیش از ۱۶۰ هزار دستگاه خودرو را روانه بازار کند. امروز (شنبه) نیز ایران‌خودرو اعلام کرده است که با تکمیل و تجاری‌سازی ۵۸۱۷ دستگاه خودرو ظرف یک روز، رکورد روزانه تکمیل و عرضه خود را شکسته است. این تعداد خودرو را پنج‌شنبه هفته گذشته (۲۳ دی ماه)، تکمیل و عرضه کرده است و براین اساس تعداد آمار خودروهای تجاری شده در طول هفته گذشته به ۱۹ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو رسیده است.

بنا بر اعلام، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در گروه صنعتی ایران‌خودرو و براساس راهبرد وزارت صمت در تنظیم بازار خودرو، تکمیل و تجاری‌سازی خودرو در این گروه صنعتی شتاب گرفته است. براساس تعهدات این خودروساز در بسته ساماندهی صنعت خودرو، با تحقق الزامات و تامین قطعات حساس الکترونیک، در سه ماهه پایانی امسال ۱۶۰ هزار دستگاه خودرو وارد بازار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خودروهای ناقص تکمیل و عرضه خودروهای ناقص به بازار ايران خودرو وعده کاهش خودروهای ناقص تعداد خودروهای ناقص ایران خودرو تا پایان تعطیلات نوروز تکمیل و تجاری سازی هزار دستگاه خودرو ۱۶۰ هزار دستگاه هزار دستگاه تعداد خودرو هفته گذشته گروه صنعتی ماه امسال سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229143 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم