Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، علیرضا پیمان پاک، در این مراسم با اشاره به آمار اخیر صادرات غیر نفتی کشور، اظهار داشت: سال گذشته صادرات غیر نفتی رقمی حدود ۳۵ میلیارد دلار داشت اما امسال این رقم از ۴۰ میلیارد گذشته و امیدواریم تا پایان سال جاری رکورد ۴۵ میلیارد دلار را از خود بر جای گذارد.

وی افزود: برنامه دولت سیزدهم برای صادرات، هدف ۷۰ میلیارد دلاری است که لازم است ظرفیت ها و زیرساخت ها مانند لجستیک و گمرک برای تحقق این هدف توسعه یافته و اصلاح و ترمیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران تحریم ها را به عنوان محرک برای افزایش صادرات غیر نفتی عنوان کرد و در برابر آن، خود تحریمی و بی ارادگی را مانع اصلی در توسعه تجارت خارجی دانست و ادامه داد: طی این مدت ۴ ماهه بیش از ۱۵۰۰ نشست با صادرکنندگان، مجموعه ها و تشکل ها برگزار کرده ایم تا با توجه به فرمودۀ مقام معظم رهبری در خصوص رفع موانع به عنوان مهم ترین اصل، مشکلات را شناسایی و به رفع آنها بپردازیم.

پیمان پاک با اشاره به اینکه عمده مشکل تجارت خارجی کشور رویکرد سنتی به صادرات است، اضافه کرد: تمرکز بر تنظیم بازار، مجدود کردن صادرکنندگان به دلیل مشکلات ارزی، عدم تولید صادرات محور، تعدد بخشنامه ها و امثالهم نشان دهندۀ آن است که نگاه به صادرات همان نگاه سنتی گذشته است.

وی در مورد اقدامات صورت گرفته برای احیای صادرات غیر نفتی گفت: تمرکز بر استفاده از هوش مصنوعی، تصویب پیوند اسمارت کانترکت و سامانه رمزارزها و بلاکچین به سامانه جامع تجارت، فعالیت بر پایۀ متاورس، ترانزیت در کریدورها  برای بازگرداندن فرصت های از دست رفته، کنسرسیوم های صادراتی و شتاب دهنده های صادرات و برنامه ریزی برای گذار از شرکت های مدیریت صادرات به شرکت های مدیریت زنجیرۀ تأمین از جمله اقداماتی است که با همراهی و هوشمندی نسل جوان آگاه و انقلابی در حال انجام است.

معاون وزیر و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران در پایان  بیان داشت: مدیریت دانش و به اشتراک گذاری تجربیات نیز یکی از عوامل تأثیرگذار بر موفقیت، نفوذ و استمرار حضور در بازارهای هدف صادراتی است که منجر به موفقیت و توسعه تجارت خواهد شد و این موضوع در رویدادهایی همچون پویش ملی صادرات می تواند به نحو مطلوبی به جوانان و تجار در راستای اهداف صادراتی کشور یاری رساند.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد تجارت صادرات غیرنفتی صادرات تجارت خارجی سازمان توسعه تجارت دولت سیزدهم علیرضا پیمان پاک بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط کارنامه تجارت خارجی در دولت رییسی جهش چشمگیر در بخش صادرات غیرنفتی افزایش ۳۰ درصدی صادرات با برگزاری نمایشگاه در کشورهای همسایه صادرات ۱۳میلیارد و ۳۷۷میلیون دلاری ایران به کشورهای همسایه کدام کشورهای عربی از ایران کالا نمی‌خرند؟ نقشه ماموران تجاری برای توسعه تجارت ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها قانون درباره «چندهمسری» چه می‌گوید؟ شانس بالای توافق از دیدگاه وال‌استریت ژورنال تلاش دولت برای تحقق رکورد ۴۵ میلیارد دلاری صادرات تا پایان سال کارایی ماسک FFP۲ در شرایط متفاوت چگونه است؟ وعده جدید نماینده مجلس برای اجرایی شدن رتبه بندی معلمان! قیمت طلا و سکه چشم انتظار توافق جریمه وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث بخشیده می‌شود با حکم رییس‌جمهور اعضای حقیقی شورای اجرایی فناوری اطلاعات منصوب شدند داستان سردار در آلمان برای قرارداد با لورکوزن + فیلم تور تفلیس گرجستان چند؟ (جدول) اومیکرون در کشور می تازد ایران میان شرق و غرب دستمزد ۲ بار در سال افزایش یابد تعرفه گاز چقدر افزایش می یابد؟ قتل سرکرده داعش توسط آمریکا اعلام زمان ویرایش اطلاعات متقاضیان مسکن ملی با ۳۰ میلیون چه موبایلی بخریم؟ (جدول) مالیات خانه های پردیس شامل چه کسانی می شود؟ شرط امارات برای پذیرش مسافران ایرانی کشف میدان گازی در نزدیکی ابوظبی مجوز عجیب برای برداشت شن و ماسه رودخانه ها آخرین اخبار درباره واردات خودرو تصویر ویلای رییس جمهوری در قشم اولین بانک ایران را دیده اید؟ + عکس ۷ دلیل مهم که نشان می دهد اشتباه رژیم گرفته اید! محدودیت اقلام پیشگیری از بارداری / نسخه شفابخش افزایش جمعیت؟! جشنواره شاهین‌ های شکاری در دوحه + عکس چگونه در میانسالی به آلزایمر مبتلا نشوید؟ نگهبانان تالاب + عکس زمان ازسرگیری مذاکرات وین اعلام شد آشنایی با خواص گل همیشه بهار مجیدی در جست و جوی بازیکن خارجی یخچال سامسونگ ۱۲۳ میلیون تومان شد (جدول) وضعیت ۲ شهرستان در گلستان قرمز شد آمریکا به کدام نفرات تیم ملی کشتی ویزا نداد؟ چند درصد تهرانی ها به امیکرون مبتلا شدند؟ تثبیت ۲۸ رشته برای المپیک لس آنجلس مشعل المپیک در دستان جکی چان + عکس نفت از صعود بازماند نماز لیلة الرغائب را چگونه باید خواند؟ خاتمی در مراسم ختم آیت الله صافی گلپایگانی + عکس مدیر سی‌ ان‌ ان به علت فساد اخلاقی استعفا کرد ۶۱ فوتی جدید کرونایی ثبت شد سفر فردا موتورز با T۵ به قزوین و کرمان آغاز بلیت‌ فروشی چهلمین جشنواره فیلم فجر با این روش سرطان را مهار کنید! چند ترفند برای استفاده ساده از گوگل درایو چند دوز واکسن کرونا تزریق شد؟ واقعیتی عجیب درباره کثیفی خودرو + فیلم برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت صادرات غیرنفتی صادرات تجارت خارجی سازمان توسعه تجارت دولت سیزدهم علیرضا پیمان پاک صادرات غیر نفتی توسعه تجارت تجارت خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۶۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی بوده است که با افزایش ۸.۳ درصدی در وزن رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشته، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

در این زمینه، با توجه به افزایش صادرات و در مقابل کاهش واردات، تراز تجاری ارزشی بخش در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱۵.۵ درصد بهبود پیدا کرده است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است؛ به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است؛ در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 6093480

دیگر خبرها

  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری